Wednesday, December 8, 2010

Osama Laden agen CIA??

Tadi ngah dok surfing tenet nih,tebukak plak profile facebook "The Arrivals Malay" nih..cerita pasal osama laden..osama yang glemer yang sampai skang tak jumpe-jumpe tu..yang macam ayah pin tu..huhu!(heran gak aku..mane pegi si ayah pin nih??)..betol ke si osama nih agen CIA??..kalo betol la,aku nak cakap "CISS!!NATANG NGOHH!!"..kalo salah nak cakap,"ALLHAMDULILLAH..",kurang-kurang betol la dia nih pejuang islam..yang menegakkan agama islam yang suci nih..tapi kalo dia memang bebetol boneka si bush yang menyemak dunia je (sesuai sangat name bush tu ntok die!),memamng harom jadoh betol la!..katenye info nih dapat dari wikileaks..yang dok heboh sangat skang nih..yang sume maklumat bocor tuh..huhu..


papepon,sile la bace..info nih aku dapat dari page 
"The Arrivals Malay"(http://www.facebook.com/photo.php?fbid=144254515612044&set=a.144254512278711.16512.139387599432069) 
dan juge dari website
"Berita semasa" (http://beritasemasa.com/osama-laden-boneka-amerika)


katenye osama nih ngan geng-geng dia di train oleh cia mase zaman pencerobohan tentera soviet kat afghanistan dulu. dalam bahasa mudah, dorang nih agen amerika la. pas je serangan ke atas world trade center tu, tetiba je dorang nih jadi musuh amerika..ntah sebab ape tak tau..


kalo korang perasan, katenye video osama laden biasenye akan muncul bagi taklimat kat umat islam time bush nak lancarkan agenda perang..selalu macam tu..kebetulan ke ape tu??


byk la dia cite kat website tuh..nanti kang kalo korang rajin korang pegi le intai-intai website tuh..haihh!macam-macam donia sekarang nih..

Monday, December 6, 2010

budak zaman skang!

bersesuaian ngan tajuk kite pade hari ini,aceceh mcm nak sampaikan kuliah subuh plak..kali nih nak cite sikit kat ampa semua pasai sorang budak nih..name dia amir (nama sebenar..haha)..umo dia rasenye dalam 9-10 tahun camtu kot..budak nih satu taman dengan kitorang..ni cite kat umah sewa kitorang nih..kat taman kan biase la ade playground kan..1 ari 2 saye ngan housemate-housemate saye nih pegi la lepak kat playground tu..saje tengok kanak-kanak ribena main-main..tingin plak nak jadi macam dorang..tak yah pikir pasal test,quiz,assignment,lab report..kan?kan?..dalam banyak-banyak budak nih,adela si amir nih (nama sebenar..haha)..adela kawan-kawan dia 2 3 org..tapi kitorang tengok si amir nih macam dipulaukan sikit..kitorang ngan rasa penuh prihatinye tanye la sorang budak pompuan nih..

"apsal tak kawan ngan dia tu",kate kitorang..
"taknak la kak..dia tu gile seks"..
"mak aii!..kecik-kecik dah pandai mende-mende camni?",kate kitorang lagi..
"betol kak..ari 2 dia nak tunjuk tuutt(censored!) kat kitorang..tapi kitorang lari..pastu ade ari tu dia raba breast kawan saye kak..jahat dia tu"..
astaga!rosak budak zaman sekarang..
tapi dalam ati nih sempat lagik cakap,si budak pompuan ni pon boley tahan jugak..rambut punye perang..umo dalam 9 10 tahun jugak kot..giler kentang air kat umah dia..bekarat sampai camtu skali..hahaha!

eh, berbalik pada cite si amir nih tadi..kitorang time tu tengah lepak2 kat see-saw..housemate saye yang sorang nih time tu duduk dekat ngan si amir nih..si amir nih,ngan muka gatalnye pegi pegang-pegang,raba-raba tangan my housemate nih..buat muke gatal yang tak tahan tu..memang sampai la ni aku hengat muke gatal dia tuh!..my housemate nih tonyoh la kepala dia..tanye dia mane hang blajaq mende-mende harom nih sume?..dia cakap hari-hari abang dia tengok video-video camtu..dia pon slalu tengok jugak..curik-curik dari abang dia..
astaga!..mengucap panjang lagi kitorang..yang tak tahan siap cite kat kitorang skill-skill bagai tuh..kitorang saje la tanye-tanye nak suh dia cite..giler kentang handal budak nih!!..mak aii kau!..yang herannye  mane abang dia dapat mende-mende kejadah haram camtuh..aku cari tak dapat-dapat..hahaha! (ade ati jugak!)..gurau je..xmo xmo..haha

ape nak jadi ntah bebudak zaman skang nih..rosak!..umo 9 10 tahun dah pandai dah pasal mende-mende 18sx nih sume..tu yang 9 10 tahun..ntah-ntah ade je yang 5 6 tahun yang lagi expert!..kalo aku dulu 9 10 tahun tuh dok main masak-masak lagi..12 tahun tu pon dok kencing atas tilam lagik!..bebudak skang dah pandai dah mende-mende tu sume..sampai nak kena ajo pendidikan seks plak kat skolah..rasenye kalo subjek pendidikan seks tu wajib upsr, mesti skor A punye..kan?kan?..kalo kat negara omputeh tu ade budak yang jadi ayah termuda,tak mustahil kat malaysia nih pon akan wujud ayah termuda tuh 1 ari nanti..kepade mak bapak atok nenek abang kakak makcik pakcik sepupu sepapat sume, tulun la control skit anak adik kite sume..jangan dah jadi sesuatu baru nak terhegeh-hegeh..mintak jauh la sume tuh!..nanti kang umo 7 tahun dah pandai rape orang..isk!selisih malaikat 44!..

welcOming myself =)

selamat datang kepada diri saya sendiri..

wah!akhirnye saya juge turut sama bkecimpung dalam dunia blog memblog nih.tahniah kepada saya =). didorong oleh rase "wah!chanteknye blog dia","wah!pandainye dia nih tulis blog","wah!bernasnye entri dia", kadang-kadang, "uih!cantik jugak blogger nih!" haha. tapi saya yakin di situ bahawasanya saya bukan lesbian ye. harap maklum! cewah!maka dengan itu saya mengishtiharkan diri saye adelah blogger start dari sekarang. hak!tetapi memandangkan saye ini adelah manusia yang mempunyai sifat kerajinan yang hampir sifar,maka saya tidak menjamin blog saya ini akan dipenuhi oleh entri2 saya setiap hari.(setahun sekali mungkin!atau mungkin tak buke2 dah lepas nih..haha). maka dengan itu,camne nak start blog ni erk???