Friday, February 4, 2011

tong3 chang!tong3 chang!

selamat menyambut tahun baru cina pada yang menyambutnye. walaupon lewat satu hari aku wish, kerana berjimba-jimba malam dan pada hari CNY, tapi aku nak wish jugak.haha! macam aku pulak yang sambut CNY. berjimba bagai. 1 malaysia okeyh! ini hanya entri gedix saje.hehe~ saje nak meng'update' blog aku yang dah bersawang nih. ade mood aku update, takde mood aku tak update (sememangnye banyak takde mood dari ade..haha!). sori la kalau entri aku pendek-pendek je. sebab aku memang tak reti nak mengarut panjang-panjang.hehe~ aku sememangnye salute abes la kat blogger-blogger yang entri dia berjela-jela. giler banyak idea dorang tuh!.

the 4 stooges~
the 'supir' of the day. thanx kak ina =)
diva of the day..kakke!haha~
si giler glam..haha~