Saturday, April 9, 2011

photoshoot main-main + gedik-gedik

seriously aku memang minat giler bidang photography nie. kadang-kadang rasa macam silap amek kos pulak. haha! (perasan pulak kau!) tapi aku takde la giler-giler bangang expert pasal photography nie. sekadar untuk mengedix bole la. haha!






Dan aku sangat suke menjadikan cik zaiefa ni sebagai model aku. lagipon dia memang camwhore! haha. 


Cik Hani ni pon aku suke jadikan model aku jugak. haha! tapi, tak seperti cik zaiefa, cik hani nie malu-malu taik kuceng sikit. jadi tak banyak la gambar dia yang aku amek. ni pon candid nih! haha..

p/s: oleh kerana aku takde camera dslr, aku pakai camera phone sony w705 je. quality gambar xcantek sangat. tapi untuk mengedix tu boley la. isk! bile agaknye aku bleh dapat dslr ye??

WARNING!: ini entry syok sendiri saje!